Cicišola pisanje

EMKA

Brezplačna dostava za nakupe nad 49,99€.
Možnost obročnega plačila
Možnost plačila po povzetju

Prikaz vseh 6 rezultatov

 • Cicišola pisanje

  4.95

  Ta lepa in poučna zbirka je namenjena otrokom, starejšim od štirih let.
  Igrive vaje so predstavljene na preprost in zabave način. Otroke seznanjajo s pojmi, ki jih bodo srečali na začetku šolanja.

 • Cicišola štetje

  4.95

  Ta lepa in poučna zbirka je namenjena otrokom, starejšim od štirih let.
  Igrive vaje so predstavljene na preprost in zabave način. Otroke seznanjajo s pojmi, ki jih bodo srečali na začetku šolanja.

 • Malčki znalčki 4-5 let

  4.95

  Poveži številke, pobarvaj risbice, poišči nalepke, reši uganke, šaljive labirinte … in še veliko drugih zabavnih nalog za razvedrilo, učenje opazovanja in razmišljanja.

  Priloženih več kot 100 samolepilnih nalepk!

 • Moje številke z nalepkami in zabavnimi nalogami

  6.95

  Knjižica (s priloženim zložljivim plakatom in 150 nalepkami) bo spodbudila mlade ume ter pri tem razvijala njihovo vizualno pismenost in spretnost s številkami. Vsaka naloga je narejena tako, da otrokom pomaga izboljševati ključne veščine, kot so spoznavanje številk, štetje, prepoznavanje slik in besed. Živopisni plakat poudari osnovne pojme in popestri učenje.

  Razburljivo učno orodje, ki pomaga razvijati osnovne predšolske spretnosti.

 • Slovenija – pobarvanka z nalogami – dr. ranko rajović

  8.95

  Opis

  Pobarvanka z nalogami razvija otrokovo znanje o Sloveniji na podlagi miselnih asociacij in klasifikacij. Avtor programa NTC dr. Ranko Rajović:

   

  Cilj programa NTC je spodbujanje otrok k razmišljanju, analiziranju in povezovanju znanja z lahkimi, preprostimi in igrivimi nalogami ter dejavnostmi, brez pretiranega obremenjevanja.

   

  Pobarvanka z nalogami pomaga razvijati otrokovo funkcionalno znanje o Sloveniji s pomočjo miselnih klasifikacij, seriacij in asociacij, dodatno pa razvija tudi njegovo fino motoriko. Razvoj miselnih procesov v zgodnjem obdobju otroštva je odlična osnova za poznejše analitično razmišljanje, učenje in povezovanje naučenega. Ko si otrok zapomni nekatere osnovne značilnosti države, mu lahko starši ali vzgojitelji začnejo zastavljati vprašanja, kot so na primer: Katere barve vsebuje zastava Slovenije? ali Na kaj pomisliš, ko slišiš besedo Slovenija?

   

  Otrok pri petih ali šestih letih lahko išče asociacije in primerjave brez gledanja v pobarvanko ter tako razvija abstraktne miselne procese urejanja, primerjanja in asociacij, ki so odličen temelj za razvoj matematično-logičnega razmišljanja.

  .

  .

  .

  .

  Podrobnosti o izdelku

   

 • Svet – zbirka nalog po metodi ntc – dr. ranko rajović

  8.95

  Opis

  Pobarvanka z nalogami razvija otrokovo znanje o državah sveta na podlagi miselnih asociacij in klasifikacij. Avtor programa NTC dr. Ranko Rajović:

  Cilj programa NTC je spodbujanje otrok k razmišljanju, analiziranju in povezovanju znanja z lahkimi, preprostimi in igrivimi nalogami ter dejavnostmi, brez pretiranega obremenjevanja.

  Pobarvanka z nalogami pomaga razvijati otrokovo funkcionalno znanje o svetu s pomočjo miselnih klasifikacij, seriacij in asociacij, dodatno pa razvija tudi njegovo fino motoriko. Razvoj miselnih procesov v zgodnjem obdobju otroštva je odlična osnova za poznejše
  analitično razmišljanje, učenje in povezovanje naučenega. Ko si otrok zapomni nekatere osnovne značilnosti držav, zastav ali grbov, mu lahko starši ali vzgojitelji začnejo zastavljati vprašanja, kot so na primer: Katere zastave vsebujejo modro bravo? (Slovenska, hrvaška, ruska …) ali Na kaj pomisliš, ko slišiš za državo Italijo? (Na Rimljane, amfiteater) ali Kaj imata skupnega Velika Britanija in Avstralija? (Podobno zastavo).

  Otrok pri petih ali šestih letih lahko išče asociacije in primerjave brez gledanja v pobarvanko ter tako razvija abstraktne miselne procese urejanja, primerjanja in asociacij, ki so odličen temelj za razvoj matematično-logičnega razmišljanja

   

  Podrobnosti o izdelku