Deset drobnih prstkov

Brezplačna dostava za nakupe nad 49,99€.
Možnost obročnega plačila
Možnost plačila po povzetju

Deset drobnih prstkov

9.90

Igralna slikanica – mehka oblazinjena kartonka
Avtorica besedila in ilustracij: Caroline Jayne Church
Prevod Milan Dekleva

Prikupna kartonka z mehkimi vatiranimi platnicami “Deset drobnih prstkov” raste skupaj z otrokom in spodbuja starše ter vzgojitelje, da se med skupnim prebiranjem knjige z otroki tudi igrajo.

Malčki spoznavajo dele svojega telesa, jih poimenujejo in se ob tem zabavajo, vmes pa svoje telo ob čudovitih rimah tudi dobro razmigajo.
Zabavno besedilo je primerno za glasno branje. Velike ilustracije prikupnega dečka in njegovega ljubkega medvedka, ki dečka spremlja ob vsaki aktivnosti, spodbujajo malčke, da še sami ponavljajo gibe in ob tem glasno recitirajo pesmico. Refren se večkrat ponovi, da si ga otrok lažje zapomni in se delov telesa hitreje nauči.
Kartonka omogoča čudovito interakcijo staršev in dojenčkov npr. v času previjanja ali kopanja. Vsakodnevna nega bo tako še bolj prijetna. Starši sledijo besedilu in se dotikajo delov otrokovega telesa (božajo otroka po trebuščku, se nežno dotikajo njegovega noska, ušes, ust …), po končani negi pa otroka ob zadnjem verzu »Rasti, rasti moj ponos.« nežno stisnejo k sebi.
Kartonka je zelo uporabna tudi v vrtcih, kjer je lahko v pomoč pri usvajanju poimenovanja delov telesa. Lahko se uporablja tudi za zabavno ogrevanje pred posamezno telesno dejavnostjo, obenem pa krepi spretnost poslušanja in prepoznavanja rim ter otroke spodbuja, da tudi sami tvorijo preproste rime.

Pokukaj v knjižico:

https://issuu.com/grafenauerzalozba/docs/prstki_listalnik_prelom

Samo še 4 na zalogi

Opis

Avtorica besedila in ilustracij: Caroline Jayne Church
Prevod: Milan Dekleva
Število strani: 22 barvnih strani
Format: 175 x 210 mm
Vezava: oblazinjena kartonka
ISBN: 9789616864312

Založba Grafenauer

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Deset drobnih prstkov”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Strinjam se s politiko zasebnosti