GLASBA ZA OTROKE

14.99

Avtorji: Susana Pérez Testor, María Eugenia Arus Leita, Andrés-Luis Martínez Aceytuno
Ilustrator: Víctor Escandell
Prevod: Polona Švigelj

S PRILOŽENO ZGOŠČENKO

Vabimo te, da se podaš na popotovanje skozi čudoviti svet zvoka vokalne in instrumentalne glasbe. Skozi deset poglavij te spremlja časovni pregled razvoja glasbe, od prvih začetkov pa vse do današnjih dni.

Zaradi preprostega jezika je knjiga primerna za bralce od devetega leta starosti, lahko pa se spremeni tudi v nepogrešljiv priročnik za vse, ki jih zanima razvoj in napredek glasbe skozi zgodovino človeštva. Vsako poglavje se začne s povzetkom zgodovinskega obdobja in obravnava pomembne osebnosti tistega časa, glasbila, značilna za neko obdobje, kratke življenjepise, zgodovinske podatke o razvoju glasbe in najpomembnejše stvaritve. Na koncu vsakega poglavja je poučna in preprosta vaja, ki ponazori obravnavano obdobja.

Knjigi je priložena zgoščenka z glasbenimi odlomki in zvoki večine prevladujočih glasbenih zvrsti v delu. Bogato ilustrirana, z izredno kakovostnimi fotografijami in s preprostimi, a elegantnimi dvo- ali štiribarvnimi ilustracijami, s številnimi razpredelnicami, diagrami, zemljevidi in ozadji živih barv ter z nazorno predstavljenimi elementi glasbenega sveta, je ta knjiga neprecenljiv zaklad, ki si zasluži, da ga imaš, prebereš in pri tem uživaš.

Opis

Obseg: 96 barvnih strani + CD z zvočnimi posnetki
Format: 24,6 x 28,5 cm
Platnice: trde
ISBN: 978-961-251-213-2

Leto izida
2010
ISBN
978-961-251-213-2

Založba: TZS

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.