MINI KOMPLET ANGLEŠČINA PO MAVRIČNI BLIŽNJICI – Dušica Kunaver

9.99

V KOMPLETU sta:

PREGLEDNICA TEMELJEV ANGLEŠKE SLOVNICE, ki je prav gotovo eden najkrajših in najpreprostejših zapisov temeljnega znanja angleščine.

Prvi korak – temelji angleščine so prikazani  najprej skrajšano – v sedmih barvah na mavrici, nato pa še na preglednici.

Drugi korak  – namenjen je “matematično” prikazanemu sistemu angleških glagolskih časov: Past–Present–Future v Basic in Perfect obliki – vsak od njih ima poleg Simple še svojega Continuous »dvojčka«.

Oblika in vsebina vseh dvanajstih (2 krat 6) glagolskih časov je grajena logično, preprosto, po matematičnih formulah (Present Perfect Continuous: Present od have, Perfect od to be, Continuous -ing).

Tretji korak  – temeljne zakonitosti treh  glagolskih  oblik (Conditionals, Sequence of Tenses, Reported Speech)  preglednica postavlja na skupno, eno samo »pravilo igre«. Na preglednici »korakamo« po en korak v smer, v katero smo obrnjeni:

v levo: iz Present v Past,  na desno: iz will v would. To je vse!

Koliko šolskih problemov bi lahko olajšala Angleščina v treh korakih, če bi prišla med šolarje in druge udeležence izobraževanja, tudi odrasle! Pogled na temelje jezika iz “ptičje perspektive” prikaže jezik kot celoto in ustvari poenostavljen pogled na prastari preprosti mehanizem, ki se imenuje jezik.

2. MAVRIČNE STOPNICE DO ANGLEŠČINE 

Vsi, ki bi se radi naučili angleščine z levo roko – pozor! Ob knjižici MAVRIČNE STOPNICE DO ANGLEŠČINE bomo potrebovli dve roki. Po načelu: “desna – leva” je namreč v njen v sedmih barvah prikazanih sedem elementov angleškega jezika.

Knjižica razširja vsebino preglednice temeljev angleške slovnice. Namenjena je vsem, ki se uče tujih jezikov, ne glede na starost in stopnjo znanja. Služila bo za:

  • usvajanje,
  • urejevanje,
  • utrjevanje,
  • ponavljanje angleščine.

Tisti pa, ki se uče drugih tujih jezikov, bodo v tej knjižici našli vzorec, kako si lahko poenostavijo učenje drugih evropskih jezikov.

 

 

 

Opis

  • preglednica temeljev angleške slovnice
  • mavrične stopnice do angleščine

Avtorica Dušica Kunaver

Založba Društo Naše gore list

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.