Slovenija – pobarvanka z nalogami – dr. ranko rajović

Brezplačna dostava za nakupe nad 49,99€.
Možnost obročnega plačila
Možnost plačila po povzetju

Slovenija – pobarvanka z nalogami – dr. ranko rajović

8.95

Opis

Pobarvanka z nalogami razvija otrokovo znanje o Sloveniji na podlagi miselnih asociacij in klasifikacij. Avtor programa NTC dr. Ranko Rajović:

 

Cilj programa NTC je spodbujanje otrok k razmišljanju, analiziranju in povezovanju znanja z lahkimi, preprostimi in igrivimi nalogami ter dejavnostmi, brez pretiranega obremenjevanja.

 

Pobarvanka z nalogami pomaga razvijati otrokovo funkcionalno znanje o Sloveniji s pomočjo miselnih klasifikacij, seriacij in asociacij, dodatno pa razvija tudi njegovo fino motoriko. Razvoj miselnih procesov v zgodnjem obdobju otroštva je odlična osnova za poznejše analitično razmišljanje, učenje in povezovanje naučenega. Ko si otrok zapomni nekatere osnovne značilnosti države, mu lahko starši ali vzgojitelji začnejo zastavljati vprašanja, kot so na primer: Katere barve vsebuje zastava Slovenije? ali Na kaj pomisliš, ko slišiš besedo Slovenija?

 

Otrok pri petih ali šestih letih lahko išče asociacije in primerjave brez gledanja v pobarvanko ter tako razvija abstraktne miselne procese urejanja, primerjanja in asociacij, ki so odličen temelj za razvoj matematično-logičnega razmišljanja.

.

.

.

.

Podrobnosti o izdelku

 

Ni na zalogi

Šifra: MK0003 Kategorije: , ,

Opis

Primerno za otroke od petega leta starosti

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Slovenija – pobarvanka z nalogami – dr. ranko rajović”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Strinjam se s politiko zasebnosti