Svet – zbirka nalog po metodi ntc – dr. ranko rajović

Brezplačna dostava za nakupe nad 49,99€.
Možnost obročnega plačila
Možnost plačila po povzetju

Svet – zbirka nalog po metodi ntc – dr. ranko rajović

8.95

Opis

Pobarvanka z nalogami razvija otrokovo znanje o državah sveta na podlagi miselnih asociacij in klasifikacij. Avtor programa NTC dr. Ranko Rajović:

Cilj programa NTC je spodbujanje otrok k razmišljanju, analiziranju in povezovanju znanja z lahkimi, preprostimi in igrivimi nalogami ter dejavnostmi, brez pretiranega obremenjevanja.

Pobarvanka z nalogami pomaga razvijati otrokovo funkcionalno znanje o svetu s pomočjo miselnih klasifikacij, seriacij in asociacij, dodatno pa razvija tudi njegovo fino motoriko. Razvoj miselnih procesov v zgodnjem obdobju otroštva je odlična osnova za poznejše
analitično razmišljanje, učenje in povezovanje naučenega. Ko si otrok zapomni nekatere osnovne značilnosti držav, zastav ali grbov, mu lahko starši ali vzgojitelji začnejo zastavljati vprašanja, kot so na primer: Katere zastave vsebujejo modro bravo? (Slovenska, hrvaška, ruska …) ali Na kaj pomisliš, ko slišiš za državo Italijo? (Na Rimljane, amfiteater) ali Kaj imata skupnega Velika Britanija in Avstralija? (Podobno zastavo).

Otrok pri petih ali šestih letih lahko išče asociacije in primerjave brez gledanja v pobarvanko ter tako razvija abstraktne miselne procese urejanja, primerjanja in asociacij, ki so odličen temelj za razvoj matematično-logičnega razmišljanja

 

Podrobnosti o izdelku

 

Samo še 5 na zalogi

Šifra: MK0002 Kategorije: , ,

Opis

NTC Zbirka nalog – Svet

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Svet – zbirka nalog po metodi ntc – dr. ranko rajović”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Strinjam se s politiko zasebnosti