Ntc igra spomina (8 parov)

Brezplačna dostava za nakupe nad 49,99€.
Možnost obročnega plačila
Možnost plačila po povzetju

Ntc igra spomina (8 parov)

6.99

Igra SPOMIN  je nastala v sodelovanju z avtorjem NTC sistema učenja dr. Rankom Rajovićem. Otrok se skozi igro nauči mnogo novih simbolov.

Kako se igra?

Igro sestavlja šestnajst lesenih kartic, z osmimi različnimi pari. Otroku lahko na začetku učenja pokažete nekaj zastav in znakov, s ciljem da se jih nauči prepoznati. Iste zastave in znake pokažite zapored večkrat na dan, postopoma dodajajte nove zastave in znake.

Igra spomin se lahko igra kot klasična ali kot tehnika dvojnih asociacij. Za otroke ( od 4 – 5 let) ni potrebna posebna tehnika igre, ker se otroci sami trudijo, da si zapomnijo kje so karte. Za starejše otroke je potrebno igrati sistem dvojnih asociacij (natančno pojasnjeno v knjigi dr. Ranka Rajovića (“IQ otroka http://www.eci-pec.rs/knjizara/ntc-knjizara/ntc-knjiga-iq-deteta-briga-roditelja)

Pravila in cilj igre:

Kartice se polagajo v štiri vrste po štiri karte (4 x 4). Prvi igralec dvigne dve kartici in, če sta par – jih vzame iz mize in privzdigne še dve kartici. V kolikor kartici nista isti – par, igro prevzame drugi igralec. Vsak igralec se trudi zapomniti kje je postavljena kartica in tako išče par istih kart. Igra traja tako dolgo dokler so karte na mizi. Zmaga igralec, ki ima največ kartic.

Opozorilo: Kartice igralec med igro pušča na mizi, na istem mestu, da jih drugi igralci vidijo. Po nekaj sekundah kartice obrne z licem navzdol.

Priporočeno za otroke od 3 – 7 let starosti. Dimenzije 12,2 cm x 12, 2 cm x 3,5 cm

Na zalogi

Šifra:  4P004A Kategoriji: ,

Opis

Priporočeno za otroke od 3 – 7 let starosti

Dimenzije 12,2 cm x 12, 2 cm x 3,5 cm

Dodatne informacije

Dimenzije 12.2 × 12.2 × 3.5 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ntc igra spomina (8 parov)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Strinjam se s politiko zasebnosti