ABECEDA S PESMICAMI Nika Grafenauerja

Delovni zvezki

Brezplačna dostava za nakupe nad 49,99€.
Možnost obročnega plačila
Možnost plačila po povzetju

Prikaz vseh 21 rezultatov

 • ABECEDA S PESMICAMI Nika Grafenauerja

  7.95

  ZMAJČEK VSEZNALČEK ČRKE LOVI. DA BOŠ SPOZNAL ABECEDO, POGLEJ JIH ŠE TI!

  S to knjigo lahko na zabaven način vstopiš v čudoviti svet črk in besed. o vsaki črki naše abecede govori pesmica, ki jo spremlja ilustracija. ob njej boš našel tudi pravilen zapis velike in male tiskane črke. različne stvari, ki se začenjajo s to črko, boš odkrival v besedah in ljubkih ilustracijah. Ob reševanju raznolikih zabavnih nalog pa boš vadil zapisovanje in branje črk. sredinski poster je stavnica, ki jo lahko izrežeš in sestavljaš besede.

  Pokukaj sem:

  https://youtu.be/n_PPYC7r8iA

 • Cicišola PISANJE

  4.95

  Ta lepa in poučna zbirka je namenjena otrokom, starejšim od štirih let.
  Igrive vaje so predstavljene na preprost in zabave način. Otroke seznanjajo s pojmi, ki jih bodo srečali na začetku šolanja.

 • Cicišola ŠTETJE

  4.95

  Ta lepa in poučna zbirka je namenjena otrokom, starejšim od štirih let.
  Igrive vaje so predstavljene na preprost in zabave način. Otroke seznanjajo s pojmi, ki jih bodo srečali na začetku šolanja.

 • IGRIVA LEPLJENKA KAMELEON

  4.95

  Knjiga z igrami za tri- in štiriletnike:

  – preproste uganke
  – zabavni labirinti
  – igre za opazovanje in razmislek
  – risbe, ki jih je treba dokončati in  pobarvati

  in še veliko drugega

 • KEKEC IN BEDANEC – berem in barvam

  5.90

  Slikopis in pobarvanka z nalepkami

  Josip Vandot, Ajda Erznožnik

  Pobarvanka po motivih iz slikanice Kekec in Bedanec otroka vabi k barvanju, pa tudi k branju, saj je v kratkih in jasnih stavkih ob ilustracijah zapisana tudi znana Vandotova zgodba o strašnem Bedancu. Za še intenzivnejšo spodbudo za branje in barvanje pa poskrbijo nalepke, namenjene lepljenju med besedilo in v risbe.

  Pokukaj v knjigico:

  https://issuu.com/grafenauerzalozba/docs/kekec_in_bedanec_pobarvanka_issuu

 • KEKEC IN PEHTA – BEREM IN BARVAM

  5.90

  Berem, barvam in lepim

  Josip Vandot, Ajda Erznožnik

  Pobarvanka po motivih iz slikanice Kekec in Pehta otroka vabi k barvanju, pa tudi k branju, saj je v kratkih in jasnih stavkih ob ilustracijah zapisana tudi znana Vandotova zgodba o botri Pehti. Za še intenzivnejšo spodbudo za branje in barvanje pa poskrbijo nalepke, namenjene vlepljanju med besedilo in k risbam.

  Pokukaj v knjigico:

  https://issuu.com/grafenauerzalozba/docs/kekec_in_pehta_pobarvanka_issuu

 • KEKEC IN PEHTA – slikopis in naloge za opismenjevanje

  12.90

  Josip Vandot

  slikopis in naloge za opismenjevanje

  Kdo še ne pozna zgodbe o botri Pehti, ki ji Kekec izmakne zdravilne kapljice? S pomočjo našega slikopisa bodo otroci igraje vstopili v svet branja in hitreje osvojili tehnike branja. Naš slikanica je narejena tako, da bo otrok lahko sam sodeloval pri branju te zgodbe. Sličice med besedilom bo najprej sam le poimenoval. Ko bo že znal brati zloge in besede, bo namesto prepoznavanja slikic lahko bral uokvirjene besede. Ko pa bo znal brati stavke, si bo lahko sam prebral celo zgodbo. Stavki v zgodbi so jasni in kratki, da bo otrok prebrano tudi razumel. Podnaslovi so na vsaki strani, da bo zlahka prebral dele zgodbe in dosegal cilje. Za utrditev znanja pa lahko reši tudi lepo ilustrirane in didaktično pripravljene naloge v zadnjem delu knjige.

  Pokukaj v kjigico:

  https://issuu.com/grafenauerzalozba/docs/kekec_in_pehta_mv-za_issu

 • KEKEC IN PRISANK – slikopis in naloge za opismenjevanje

  10.90

  Josip Vandot, Ajda Erznožnik

  Slikopis in naloge za opismenjevanje

  Otroci poznajo ponarodelo zgodbo o divjemu možu Prisanku, ki mu je Kekec pasel divje koze. Naša nova broširana knjižna izdaja je slikopis, ki je narejen tako, da lahko otrok sam sodeluje pri branju te zgodbe. Sličice med besedilom bo najprej sam le poimenoval. Ko bo že znal brati zloge in besede, bo namesto prepoznavanja slikic lahko bral uokvirjene besede. Ko pa bo znal brati stavke, si bo lahko sam prebral celotno zgodbo. Stavki v zgodbi so jasni in kratki, za boljše razumevanje prebranega. Podnaslovi so na vsaki strani, za večjo motivacijo in hitrejše doseganje ciljev. Za utrditev znanja pa lahko reši tudi lepo ilustrirane in didaktično pripravljene naloge v zadnjem delu knjige.

  Pokukaj v knjigico:

  https://issuu.com/grafenauerzalozba/docs/kekec_in_prisank_-_bro_irana

 • MALČKI ZNALČKI 2-3 leta

  4.95

  Knjižica z nalepkami je primerna za predšolske otroke, prinaša preproste uganke, šaljive labirinte, naloge, ki učijo opazovati in razmišljati, risbe, ki jih je treba dopolniti in pobarvati … in še veliko drugega

 • MALČKI ZNALČKI 4-5 let

  4.95

  Poveži številke, pobarvaj risbice, poišči nalepke, reši uganke, šaljive labirinte … in še veliko drugih zabavnih nalog za razvedrilo, učenje opazovanja in razmišljanja.

  Priloženih več kot 100 samolepilnih nalepk!

 • MALČKI ZNALČKI 5-6 let

  4.95

  Poveži številke, pobarvaj risbice, poišči nalepke, reši uganke, šaljive labirinte … in še veliko drugih zabavnih nalog za razvedrilo, učenje opazovanja in razmišljanja. 

  S priloženimi samolepilnimi nalepkami!

 • MOJE BESEDE Z NALEPKAMI IN ZABAVNIMI NALOGAMI

  6.95

  Razburljivo učno orodje, ki pomaga razvijati osnovne predšolske spretnosti.

  Razvoj veščin:

  – prepoznavanje slik in besed

  – bogatenje besedišča

  – pravopisno znanje

  – pisanje

   

 • Moje številke z Nalepkami in Zabavnimi nalogami

  6.95

  Knjižica (s priloženim zložljivim plakatom in 150 nalepkami) bo spodbudila mlade ume ter pri tem razvijala njihovo vizualno pismenost in spretnost s številkami. Vsaka naloga je narejena tako, da otrokom pomaga izboljševati ključne veščine, kot so spoznavanje številk, štetje, prepoznavanje slik in besed. Živopisni plakat poudari osnovne pojme in popestri učenje.

  Razburljivo učno orodje, ki pomaga razvijati osnovne predšolske spretnosti.

 • Moje živali z Nalepkami in zabavnimi nalogami

  6.95

  Knjižica  ( s priloženim plakatom in več kot 150 nalepkami) bo spodbudila mlade ume ter pri tem razvijala njihovo vizualno pismenost in spretnost s številkami.

  Vsaka naloga je narejena tako, da otrokom pomaga izboljševati ključne veščine, kot so prepoznavanje slik in besed, bogatenje besedišča, pravopisno znanje, pisanje.

  Živopisni plakat poudari osnovne pojme in popestri učenje.

  Razburljivo učno orodje, ki pomaga razvijati osnovne predšolske spretnosti.

 • OSVOJIM, UTRDIM

  5.95

  Nina Berčič Demšar, Jožefa Maček

  Zabavne naloge za predšolske otroke

  Otroci štejejo,

  razvrščajo,

  povezujejo, barvajo spoznavajo števila in

  glasove

  ter si pri tem zabavajo

  Prilagojeno kurikulumu za vrtce

   

 • PODSTAVEK ZA KNJIGO

  4.49

  IDEALNO ZA MALE KNJIŽNE MOLJE

  Učenje, kuhanje, ustvarjanje glasbe…
  Kjerkoli želite udobno brati iz knjige…držalo za knjige ohrani stran knjige odprto na željenem položaju.

  Primerno za knjige do formata  A4.

  Stojalo je zložljivo, zato lahko z njim tudi potujete in prihranite prostor.

 • PONOVIM, UTRDIM 3

  5.95

  Nina Berčič Demšar, Elizabeta Proj, Marjeta Kavčič

  Matematične naloge za 3. razred osnovne šole

  Delovni zvezek z matematičnimi nalogami za 3. razred osnovne šole v družbi ljubkih živali  popelje otroka v matematično deželo po znanje poštevanke in računanja do 1000. Otroci spoznajo tudi geometrijska telesa in like. Da pa bo poštevanka lahko vedno na vidnem mestu, jo otroci lahko iztrgajo iz delovnega zvezka in kot poster obesijo na steno svoje sobe.

  Delovni zvezek je prilagojen učnemu načrtu za 3. razred predmeta Matematika v osnovnošolskem izobraževanju.

   

 • POŠTEVANKA (UGANKE IN NALOGE)

  8.95

  Penny Worms

  Učenje poštevanke še nikoli ni bilo tako zabavno!

  S pomočjo te zabavne knjigice z nalogami postani mojster za poštevanko:

  • spoznavaj osnove

  • nauči se poštevanko od 0 do 12

  • rešuj zahtevne uganke

  • odgovarjaj na zapletena vprašanja

  • odkrij uporabne nasvete in trike

 • POŠTEVANKA S PLAKATOM

  7.99

  S to zabavno in poučno knjigo, ki obsega računske igrice in vaje s plakatom, se bodo otroci mimogrede naučili poštevanke.
  Poleg matematičnih računov vsebuje tudi logične vaje, priložen pa je tudi barvit plakat s poštevanko. Za otroke, stare od 7 do 8 let.

 • Slovenija – Pobarvanka z nalogami – dr. Ranko Rajović

  8.95

  Opis

  Pobarvanka z nalogami razvija otrokovo znanje o Sloveniji na podlagi miselnih asociacij in klasifikacij. Avtor programa NTC dr. Ranko Rajović:

   

  Cilj programa NTC je spodbujanje otrok k razmišljanju, analiziranju in povezovanju znanja z lahkimi, preprostimi in igrivimi nalogami ter dejavnostmi, brez pretiranega obremenjevanja.

   

  Pobarvanka z nalogami pomaga razvijati otrokovo funkcionalno znanje o Sloveniji s pomočjo miselnih klasifikacij, seriacij in asociacij, dodatno pa razvija tudi njegovo fino motoriko. Razvoj miselnih procesov v zgodnjem obdobju otroštva je odlična osnova za poznejše analitično razmišljanje, učenje in povezovanje naučenega. Ko si otrok zapomni nekatere osnovne značilnosti države, mu lahko starši ali vzgojitelji začnejo zastavljati vprašanja, kot so na primer: Katere barve vsebuje zastava Slovenije? ali Na kaj pomisliš, ko slišiš besedo Slovenija?

   

  Otrok pri petih ali šestih letih lahko išče asociacije in primerjave brez gledanja v pobarvanko ter tako razvija abstraktne miselne procese urejanja, primerjanja in asociacij, ki so odličen temelj za razvoj matematično-logičnega razmišljanja.

  .

  .

  .

  .

  Podrobnosti o izdelku

   

 • Svet – zbirka nalog po metodi NTC – dr. Ranko Rajović

  8.95

  Opis

  Pobarvanka z nalogami razvija otrokovo znanje o državah sveta na podlagi miselnih asociacij in klasifikacij. Avtor programa NTC dr. Ranko Rajović:

  Cilj programa NTC je spodbujanje otrok k razmišljanju, analiziranju in povezovanju znanja z lahkimi, preprostimi in igrivimi nalogami ter dejavnostmi, brez pretiranega obremenjevanja.

  Pobarvanka z nalogami pomaga razvijati otrokovo funkcionalno znanje o svetu s pomočjo miselnih klasifikacij, seriacij in asociacij, dodatno pa razvija tudi njegovo fino motoriko. Razvoj miselnih procesov v zgodnjem obdobju otroštva je odlična osnova za poznejše
  analitično razmišljanje, učenje in povezovanje naučenega. Ko si otrok zapomni nekatere osnovne značilnosti držav, zastav ali grbov, mu lahko starši ali vzgojitelji začnejo zastavljati vprašanja, kot so na primer: Katere zastave vsebujejo modro bravo? (Slovenska, hrvaška, ruska …) ali Na kaj pomisliš, ko slišiš za državo Italijo? (Na Rimljane, amfiteater) ali Kaj imata skupnega Velika Britanija in Avstralija? (Podobno zastavo).

  Otrok pri petih ali šestih letih lahko išče asociacije in primerjave brez gledanja v pobarvanko ter tako razvija abstraktne miselne procese urejanja, primerjanja in asociacij, ki so odličen temelj za razvoj matematično-logičnega razmišljanja

   

  Podrobnosti o izdelku